Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Κάτι εποχιακό!

    Με αφορμή διάφορα γεγονότα όπως την επίσκεψή μου στη Αθήνα,άρθρα που διαβάζω μέσω διάφορων αγαπημένων ιστολογιών αλλά και ένα απλό σταμάτημα μέσα σε ένα κατάστημα από μια φοιτήτρια που έκανε γκάλοπ με ερωτήσεις όπως αν αισθάνομαι τα φετινά Χριστούγεννα όπως άλλα και άμα φέτος θα υπάρξει ανταλλαγή δώρων και τι αίσθηση έχω για τον φετινό χειμώνα ξεκινάω να γράφω αυτό το κείμενο.
    Ενόσω το γράφω οφείλω να ομολογήσω πως δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να αναφερθώ στην έλλειψη χρημάτων στο κρύο που μας θερίζει αλλά συνάμα μας φέρνει και πιο κοντά (if you know what i mean!),στην μάστιγα της ανεργίας ή στο πια είναι η πιθανότητα να πέσουν τα δώρα βροχή!Νομίζω πώς θα αφήσω για άλλη φορά μην πω και άλλη χρονιά την ανεργία και τα οικονομικά και θα αναφερθώ σε όλα τα υπόλοιπα.
    Κατ'αρχάς θα συμφωνήσω με τη φίλη Νικολέτα που είναι κάτοχος του ιστολογίου "littlemeandlittleyou" και θα αναρωτηθώ μα πώς στο καλό σκέφτηκαν οι locomondo και δημιούργησαν το κομμάτι "Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα".Εμάς μας ρώτησαν...έχει πάει το σκουφί η κάλτσα και το μπουρνούζι σύννεφο. Καλά δεν θα έφταιγαν και τα παιδιά θα το βγάλαν σε πιο ευήμερη εποχή...θα είχαν πετρέλαιο τότε!




     Θα περάσω όμως και στο επόμενο θέμα που είναι τα δώρα. Ένταξή μη νομίζεις σε καταλαβαίνω δεν μπορείς να τρελαθείς και να μοιράσεις αβέρτα τα δώρα.Πάντως αν τυχόν σου μένει έστω και ένα ευρώ και μια σοκολάτα τυλιγμένη δώρο στο αγαπημένο σου πρόσωπο κάτι κάνει.Όλοι είμαστε αγαπημένο πρόσωπο κάποιου η σχεδόν όλοι (δεν ξέρω τι κάνετε μερικοί μερικοί).Οπότε μία σχετική ανταλλαγή δώρων μπορούμε να την πετύχουμε και φέτος!
   



    Και θα φτάσω στο τελευταίο θέμα.Μα καλά αν δεν ένοιωσα στην Αθήνα που συνήθως είναι παντού στολισμένη,λέω συνήθως διότι φέτος δεν θα μπορούσα να πω το ίδιο,που θα τα νιώσω;Τα Χριστούγεννα καλέ λέω .Θα χαρώ να πάρω απάντηση είτε από εσάς είτε από το δήμο των Χανίων.Ευελπιστώ μια βόλτα της ερχόμενες μέρες να με διαψεύσει και να μην συνεχίσω να νοιώθω την απουσία των εορτών.


Πνεύμα Χριστουγέννων τώρα και πνεύμα αλληλεγγύης όχι όμως μόνο τώρα.Οι άνθρωποι δεν έχουν προβλήματα μόνο τα Χριστούγεννα.

Υ.Γ. : Δεν σας μαλώνω,τα γράφω να τα βλέπω και να τα ακούω (όταν τα διαβάζει η εσωτερική φωνή) κι εγώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου