Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ!

   


     Κοινωνική δικτύωση για άλλους(όπως είδα σε διάφορα μπλόγκ αλλά κι απ'την ύπαρξη γνωστών ομάδων και όχι από προσωπική εμπειρία,τουλάχιστον μέχρι τώρα,αναφέρομαι σε αυτό)...για άλλους πάλι τρόπος διαφυγής...για μερικούς σαν και εμένα έκτος απ'τα παραπάνω είναι και τρόπος άθλησης,αναζωογόνησης και σύσφιξης.
    Το θέμα μας είναι φυσικά τρόποι εκγύμνασης και μάλιστα σε συνδυασμό με τη φύση!Δεν ξέρω αν θα κρατήσει αυτή η επιθυμία μου και δεν ξέρω αν θα καταφέρω να την περάσω και σε εσάς αλλά προσωπικά φλερτάρω πάρα πολύ με την ιδέα της χειμερινής κολύμβησης και ακόμα περισσότερο με τις ποδηλατικές διαδρομές (αρχάρια είμαι ακόμα....φανταστείτε τις προάλλες φοβήθηκα να κατέβω από mini βουναλάκι σε μικρό δασάκι,αλλά κάθε αρχή και δύσκολη).
    Είδη ξεκίνησα τις προτάσεις αν δεν το προσέξατε.Υπάρχουν τόσοι οικονομικοί τρόποι να γυμναστεί κανείς δωρεάν και ευχάριστα.Τρέξιμο γύρω απ το τετράγωνο αλλά και σε ένα δασάκι...Κολύμβηση σε πισίνα όμως γιατί όχι και στη θάλασσα να σφίξει και το δέρμα...Ποδηλασία μέχρι τη δουλειά άλλα και μέχρι το επόμενο χωριό μέσω μιας όμορφης διαδρομής!Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!(διότι έχουμε και ένα επίπεδο!) 
   Βγείτε έξω βρείτε τον πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό τρόπο για σας και ΔΩΣΤΕ ΠΟΝΟ.Καλός ο υπολογιστής καλές οι δουλείες αλλά μην ξεχνάμε και τον εαυτό μας. Αναμένω σούπερ προτάσεις άθλησης που μπορεί να σκαρφιστείτε!
   Σε κάθε περίπτωση και κάθε επιλογή,συνιστάται πάντα ο κατάλληλος εξοπλισμός και οι απαραίτητες ενημερώσεις .Όχι χειμερινή κολύμβηση αν υπάρχουν προβλήματα καρδιάς όχι ποδηλασία αν υπάρχουν προβλήματα στα γόνατα...και φυσικά δεν μιλάμε μόνο για αυτά τα απλά και γνωστά πραγματάκια. Για ότι μας ενδιαφέρει γι αυτό υπάρχει το ίντερνετ.Πριν επιλέξετε, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ.

5 σχόλια:

  1. Καλώς σε βρήκα και καλοτάξιδη στον υπέροχο κόσμο των ιστολογίων!
    Από άθληση δεν κατέχω και πολλά... για περπάτημα μόνο το 'χω ρίξει τώρα τελευταία!
    Να 'σαι καλά και χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα!Χαρούμενη βραδιά να περάσεις!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή η γυμναστική, αλλά απαιτεί χρόνο και χώρο. Και στα δύο υπάρχει έλλειψη...
    Καλό blogoξεκίνημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ πολύ!Όσον αφορά το χρόνο έχω να πω πως κοντινές μετακινήσεις με ένα ποδηλατάκι σίγουρα όλοι μπορούμε να κάνουμε και αυτό απ το τίποτα είναι μεγαααααααααλο βήμα!! :) τουλάχιστον περπάτημα απαιτείται... ;)

      Διαγραφή